Tuinieren Met Kijkers

Tuin ontwerpen met Google SketchUp

Uw eigen tuin ontwerpen

Niets is zo leuk als het zelf ontwerpen van uw tuin. U kunt heel gemakkelijk zelf online een tuin ontwerpen en samenstellen. Het meest uitgebreide programma waarmee u online een tuin kunt ontwerpen is Google SketchUp. Het is misschien niet een erg gemakkelijk programma om een tuin te ontwerpen, maar het is wel het meest uitgebreide programma. Daardoor heeft u de meeste kans op het slagen van het tuinontwerp voor uw tuin of terras. Wil je gelijk aan de slag met inrichten, bekijk het aanbod voor tuinmeubels hier dan eens online, of kijk hier eens.

De diverse mogelijkheden van Google SketchUp

U kunt het ontwerp dat u maakt via Google SketchUp delen met andere mensen en het is ook mogelijk om feedback te krijgen. Het is zelfs mogelijk om virtueel door uw zelf ontworpen tuin heen te wandelen. Dit kan gerealiseerd worden door de 3D mogelijkheden. Naast Google SketchUp zijn er nog ook nog andere programma’s om uw tuin te ontwerpen. Dit zijn bijvoorbeeld Floorplanner en Garden Planner. Google SketchUp geniet echter de voorkeur.

Gratis gebruik maken van Google SketchUp

U kunt het beste een checklist maken voor uzelf waar u allemaal op moet letten wanneer u een tuin gaat ontwerpen. Het formaat en de ligging van de tuin zijn belangrijk. Maar ook de inrichting en het budget dat u er voor gereserveerd heeft. Het programma van Google SketchUp is volledig gratis te gebruiken. In het programma is een grote bibliotheek te vinden waar u diverse bomen, struiken en planten kunt vinden.

Installeer Google SketchUp op uw computer en begin met ontwerpen

Bekijk het aanbod en de mogelijkheden van Google SketchUp op google-sketch-up.com. Of kijk hier google-sketchup.nl.softonic.com wanneer u de Nederlandse versie wilt installeren op uw computer. U zult verrast zijn over de talloze mogelijkheden van het softwareprogramma van Google. Eindelijk kunt u de droomtuin realiseren die u altijd al voor ogen heeft gehad!

Reacties zijn gesloten.