Tuinieren Met Kijkers

Tuinidee Inspiratietuin

Tuin Idee 2017

| Geen reacties

Nu al aan het dromen van een prachtige tuin dit voorjaar, maar geen inspiratie? Van donderdag 16 februari tot en met zondag 19 februari is de 25e editie van TuinIdee 2017. Hier kun je volop inspiratie op doen. Net als alle andere jaren is er genoeg te doen voor iedereen et en  zonder groene vingers.

Nieuw op TuinIdee 2017

Naast de gebruikelijke inspiratie- en trendtuinen is er dit jaar iets nieuws, TuinIdee Outdoor. TuinIdee Outdoor gaat volledig over buitenleven, natuur, recreatie en klimaat. Er word volop aandacht besteed aan het aanleggen van klimaatbestendige tuinen. Hoe maak je de tuin duurzaam en hoe ga je om met water, zijn belangrijke vragen waar je zeker antwoord op gaat krijgen. Ook het tuincarnaval is een nieuwe iets op Tuinidee. Tuincarnaval is een bonte fleurige parade van tuinen en planten in de entreehal. Volgens de organisatie is het een must see!

Tuinen

Er zijn natuurlijk prachtige tuinen te inden en  bi de maar liefst 225 exposanten zijn er ongetwijfeld mooie aankopen te doen. Bestel je kaartjes via tuinidee.

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.