Tuinieren Met Kijkers

Kaarsen voor buiten

| Geen reacties

Op onze website heb je al veel kunnen lezen over tuinieren, planten en allerlei soorten tips. Maar naast al dat groen en bloemen in de tuin is het ook erg leuk om je tuin verder aan te kleden met accessoires. Een leuk idee is om kaarsen in je tuin neer te zetten. Benieuwd waarom wij zo’n fan zijn van kaarsen in de tuin? Lees dan snel verder en laat je inspireren.

Extra sfeer

De hoofdreden waarom wij fan zijn van kaarsen is natuurlijk het kaarslicht. Zeker wanneer je in de avond buiten zit is het erg gezellig om een kaarsje aan te steken. Dit kan een simpel waxinelichtje zijn maar ook een mooi dinerkaars in een kandelaar of een aantal stompkaarsen op een dienblad. Het vuur van de kaarsen zorgen voor een romantische sfeer.

Heerlijke en praktische geuren

Naast het gezellige vlammetje kun je ook kiezen voor een geurkaars. Het voordeel hiervan is dat je geniet van de lekkerste geuren. Je kan kiezen voor een geur die jij lekker vindt maar het is ook mogelijk om voor bepaalde geuren te kiezen om insecten weg te jagen. Zo helpt een citroengeur bijvoorbeeld tegen de muggen. Heerlijk en praktisch dus!

Bijzondere kaarsen

Wil je in je tuin genieten van exclusieve kaarsen? Ook dat is mogelijk. Tegenwoordig heb je erg lekkere geurkaarsen met een speciale houten lontje. Deze kaarsenlont zorgt ervoor dat er een knetterend geluid ontstaat. Zo lijkt het net alsof je bij een kampvuur zit. Deze WoodWick kaars is dus ideaal voor de lange zomeravonden. Bestel een van de lekkere WoodWick kaarsen eenvoudig online.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.