Tuinieren Met Kijkers

De mogelijkheden met kunstgras

Altijd groen & makkelijk te leggen: kunstgras
Nooit meer maaien. Klinkt dat ook als muziek in jouw oren? Dan is het een goed idee om kunstgras te nemen in de achtertuin of voortuin (of zelfs op het balkon). De mogelijkheden met kunstgras zijn eindeloos en het resultaat is verbluffend.

Diverse kleuren & doeleinden
Kunstgras is er in verschillende soorten en maten. Voor speeltuinen en tennisbanen, voor voetbalvelden en festivals, maar ook voor beursvloeren en kantoren. Kunstgras is er in verschillende lengtes en zelfs kleuren. Voor de tuin kies je natuurlijk voor kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is: zacht, langere vezels en een natuurlijke kleur.

Huidvriendelijk
Het huidige kunstgras is in zoverre niet van echt te onderscheiden dat het natuurlijk aanvoelt en het is huidvriendelijk. Waar vroeger de vezels van de grashalmen redelijk hard konden zijn, is het huidige kunstgras zacht en zeker niet scherp. Hierdoor krijgt het ook zijn natuurlijke uitstraling en kun je er veilig met blote voeten op lopen.

Altijd groen
Een grote ergernis van tuineigenaren is dat het gras verdord of dat er kale plekken ontstaan in de mat. Met Kunstgrasnet hoef je je daar geen zorgen meer over te maken. De mat is altijd groen. Dat is puur genieten! Het is echter mogelijk om kunstgras in andere kleuren aan te schaffen, bijvoorbeeld voor een sport- of speelveld.

Sterk!
Kunstgras is heel sterk en kan daardoor tegen een stootje. Spelende kinderen, regen, sneeuw of een picknick met zonnebad: het kan er allemaal tegen. Bovendien heeft het heel weinig onderhoud nodig. Zo nu en dan kun je kijken of de mat nog goed strak ligt en niet beschadigd is. Mochten er beschadigingen in het gras zitten, dan zijn deze vaak makkelijk te herstellen. Bijvoorbeeld door het kunstgras te vervangen door een nieuw stuk.

Zelf leggen
Je kunt kunstgras laten leggen, maar het is ook heel eenvoudig om kunstgras zelf te leggen. Dit handige, korte instructiefilmpje laat zien hoe. En ook hoe verbluffend het resultaat eigenlijk is!

Bron video : https://www.youtube.com/watch?v=eYA5yEzgZR8

Reacties zijn gesloten.