Tuinieren Met Kijkers

De leukste tuincentra van Nederland, ontdek het nu!

| Geen reacties


De zomer is officieel van start gegaan en dat betekent dat je tuin weer vol in bloei moet staan! Dit gebeurd echter niet uit zichzelf en er is eerst nog wel wat werk aan de winkel. Onkruid moet gewied worden, de tuinmeubels moeten worden schoongemaakt of vervangen en nieuwe bloemen moeten geplant worden. Een bezoek aan het tuincentrum is dan ook nog niet zo’n slecht idee. Je wilt dan natuurlijk wel het liefste een tuincentrum bezoeken met een breed assortiment, zodat je genoeg keuze hebt. Bovendien is het misschien verstandig om van te voren bij jou in de buurt een grotere auto of misschien zelfs een bus te huren, zodat je alle leuke dingen meteen in een keer mee kan nemen. Dit kun je heel gemakkelijk te doen door bijvoorbeeld te zoeken op auto huren Rotterdam. Hieronder wordt een kort overzicht geboden van de grootste tuincentra in Nederland.


Groot, groter, grootst
 


Tuincentrum het Oosten – Aalsmeer

Dit tuincentrum is de grootste in het Oosten van het land. De winkel heeft meer dan 80.000 m2 en heeft daarom genoeg ruimte om jou vol te stoppen met nieuwe tuin ideeën. Naast alle benodigdheden
Met meer dan 80.000 m2 is Tuincentrum het Oosten het grootste tuincentrum van Nederland. Naast alle benodigdheden voor de tuin zelf kun je hier ook heel veel sfeerartikelen krijgen. Een bezoekje aan dit tuincentrum geeft je dus een hoge slagingskans voor leuke spullen! Voor de mensen uit Amsterdam en omstreken is dit daarom zeker een bezoekje waard. Je kunt gewoon een auto huren in de regio, via auto huren Amsterdam en er even lekker een dagje op uit gaan.

Tuincentrum Eurofleur – Leusden

Dit tuincentrum bevind zich in Midden-Nederland en is in deze regio ook de grootste. Het heeft een oppervlakte van 20.000 m2. Dit tuincentrum heeft een breed scala aan bloemen, planten, tuinaccessoires en tuinverlichting. Het leuke aan dit tuincentrum is dat ze naast dit assortiment ook veel woonaccessoires hebben en een complete dierenspeciaalzaak. Je kan er bijna niet uit gewinkeld raken!

Tuincentrum Oosterik – Denekamp

Dit tuincentrum beschikt over een oppervlakte van 50.000 m2 en verkoopt gigantisch veel woon- en tuinartikelen. Wanneer je niet afgeleid wilt raken door andere extra’s, zoals bij tuincentrum Eurofleur wel het geval kan zijn, is dit een zeer geschikt tuincentrum. Bovendien zijn veel planten, bloemen, zaden en bollen afkomstig uit de eigen kwekerij van het tuincentrum. Dit geeft je nieuwe aanwinsten meteen een leuk aandenken.
 

De Florahoek – Hardegarijp

Voor het grootste tuincentrum van het noorden moet je bij de Florahoek zijn. Dit ligt op 6 km afstand van de stad Leeuwarden en zij verkopen alles op het gebied van tuin en interieur. Dit tuincentrum beschikt ook over een groot buiten terrein dat aangelegd is in een parkvorm. Terwijl je geniet van je wandeling, kun je in de tussentijd ook nog leuke planten uitzoeken!

Tuincentrum Leurs – Venlo

Naast een super leuk tuincentrum waar je alles op het gebied van tuin- en huisinterieur kan halen, beschikt dit tuincentrum over een super leuk tuincafé. Je kunt hier lekker een bakje koffie drinken met een stuk appelgebak. Dit maakt een dag winkelen natuurlijk wel heel erg aangenaam!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.